Hvordan kommer vi i gang?

Ofte stillede spørgsmål

I skal bare udfylde kontaktformularen her på siden, så hører I fra os. Uanset om I bare vil vide mere om Plads i kirken, eller om I klar til at komme i gang med det samme.

Virker billetsystemet på computere?

Ja, Plads i Kirken virker på alle platforme (KM-maskiner, PC’ere og Macs). Systemet er webbaseret, og der skal ikke installeres noget på jeres computere.

Hvad med GDPR?

Plads i Kirken overholder alle gældende GDPR-regler og tager i øvrigt datasikkerhed alvorligt. I kan læse mere om det her.​

Kan alle bruge værktøjet?

Ja, når I tegner et abonnement på Plads i Kirken, får I personlig træning i systemet. Vi plejer at kunne få jer i gang på under en time. Og herefter har I altid adgang til fri support.

Billetsystemet er dog så brugervenligt og let at bruge, at I hurtigt vil føle jer hjemme i systemet – uanset hvor it-kyndige I er.

Product Order Form

Place your order now for only $15!

arrow&v

Thanks for your order!