Plads i Kirken blev grundlagt under COVID-19 ud fra en enkel mission om, at få kirkegængerne tilbage i kirken så hurtigt som muligt – og så sikkert som muligt.

Kirkegængerne savnede at lytte til Guds ord, synge med resten af menigheden og opleve fælleskabet. Men frygten for at blive smittet under genåbningen af kirken skabte utryghed – særligt hos den svage og ældre del af befolkningen.

En utryghed vi med Plads i Kirkens billetsystem kunne være med til at minimere, samtidig med, at vi gav kirkerne et let og overskueligt værktøj, der også kan bruges længe efter COVID-19.

Plads i Kirken er skabt af Koncert i Kirken i samarbejde med det 100% danskejede billetsystem, Ticketbutler. En konstellation med dybe rødder i kirken og stor erfaring med at udvikle brugervenlige billetsystemer, som alle – ung som gammel – kan bruge. Og her er vi. Kirkernes eget billetsystem.

Hvem er vi?

Kik gråtoner.png