GDPR i billetsystemet

Plads i Kirken benytter sig af et tilmeldingssystem udviklet af Ticketbutler

Både Plads i Kirken og Ticketbutler overholder kravene i GDPR.

Ticketbutler benytter sig af servere lokaliseret inden for EU hos Google Cloud. Hos Google Cloud behandles oplysninger forsvarligt, hvor deres effektivitet af sikkerhed gennemgåes af en uafhængig tredjepart. De tekniske faciliteter hos Google Cloud er både ISO27001, ISO27017 og ISO27018 certificeret hvilke er internationale anerkendte standard for evaluering af sikkerheden.

Ved oprettelse af bruger som kirke (arrangør) indgår du en kontrakt med Ticketbutler omkring håndtering af data. Du bliver dataejer, hvor Ticketbutler bliver databehandler. Databehandler-aftalen kan læses i bunden af denne side. Ticketbutler privatlivspolitik kan du læse på denne side.

Hvis du har spørgsmål til vores eller Ticketbutlers behandling af data, så tøv endelig ikke med at kontakte os.